16 Αυγ 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 23/09/17

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ FordFiestaclub.gr
23/09/17 – 24/09/17
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Με αφορμή το καλοκαίρι που τελειώνει και την επιστροφή στην έδρα μας, είπαμε να κάνουμε μία ακόμα εκδρομή στην Λευκάδα. Μετά από την πρώτη Συνάντηση του Club, έχοντας μεγάλη επιτυχία, θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, να περάσουμε όμορφες στιγμές όπως εμείς ξέρουμε.

Η εκδρομή, για όσους επιθυμούν, περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε κατάλυμα κοντά στη πόλη της Λευκάδας. Για τον ακριβή και σωστό υπολογισμό των ατόμων και των κρατήσεων των δωματίων, η προθεσμία απάντησης για όσους διανυκτερεύσουν θα είναι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 27η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Το ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ (στο περίπου) έχει ως εξής: Σάββάτο κατά τις 11:00 το πρωί, θα συναντηθούμε στο parking όπως μπαίνουμε στην Λευκάδα. Θα κάνουμε τις συζητήσεις μας και στην συνέχεια θα ακολουθήσει καφεδάκι. Κατά τις 13:00-13:30 θα πάμε για φαγητό –
παραλία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει βόλτα και φωτογράφιση όλων των αυτοκινήτων μέχρι το απόγευμα. Έπειτα, θα ξεκουραστούμε στο ξενοδοχείο και θα κλείσουμε την ημέρα μας με βραδινή βόλτα και ποτό. Τέλος, την Κυριακή, θα καθίσουμε για ένα ακόμα καφεδάκι και φαγητό για να αναχωρήσουμε για τους προορισμούς μας.

Υπάρχουν 2 επιλογές:

1) Επειδή η διαδρομή είναι μεγάλη και θα έρθουν πολλά άτομα από διαφορετικούς προορισμούς, προτείνουμε όποιος επιθύμει, να διανυκτερεύσει στην Λευκάδα με κόστος 15€-25€/άτομο και να αναχωρήσουμε την Κυριακή κατόπιν συνεννόησης. (Τα δωμάτια θα είναι δίκλινα/τρίκλινα για χαμηλότερο κόστος)
2) Να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σαββάτου και όσοι δεν επιθυμούν να διανυκτερεύσουν, να αναχωρήσουν στο τέλος της ημέρας.

Υ.Γ. : Παρακαλούμε πολύ όλα τα μέλη του club που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή να ενημερώσουν έως τις 27 Αυγούστου την τελική σημετοχή τους και το εάν θα διανυκτερεύσουν. (Όσοι θα διανυκτερεύσουν, θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό της τάξεως των 10€, για την κράτηση των δωματίων έως τις 3 Σεπτεμβρίου, στους παρακάτω αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς)
Σημείωση : Όσα μέλη του club επιθυμόυν να συμμετάσχουν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να έρθουν με το αυτοκίνητο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για την μεταφορά τους με άλλο διαθέσιμο αυτοκίνητο.
Τηλ. Επικοινωνίας : 6980326285 (Δημήτρης)
6977168870 (Αλέξανδρος)

Τα σημεία συνάντησης για τα άτομα που θα αναχωρήσουν ομαδικά από διάφορες πόλεις, θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας.