Κανόνες για συναντήσεις.

Καλό είναι να φοράμε τα ΜΠΛΟΥΖΆΚΙΑ για την σωστή εικόνα του κλαμπ Εξαιρούνται τα άτομα που δούλευαν εκείνη την ημέρα και ήρθαν απευθείας ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

 • Απαγορεύεται η ηχορύπανση , είτε από ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ είτε από ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑΤΑ.
 • Τηρούμε το σωστό παρκάρισμα.
 • Τηρούμε τα ΩΡΆΡΙΑ στις συναντήσεις μας, ΜΙΣΉ ώρα μετά από την καθορισμένη ώρα θα μας βρείτε στην γνωστή καφετέρια που θα έχουμε προαναφέρει.
 • Για την ασφάλεια όλων των ατόμων όπως και το σεβασμό στο μέρος που θα βρισκόμαστε δεν θα γίνονται ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ.

Κανόνες για βόλτες.

 • Ακολουθούμε το κομβόι και δεν προσπερνάμε.
 • Τηρούμε ρητά τα όρια ταχύτητας στον εκάστοτε δρόμο με εξαίρεση στον αυτοκινητόδρομο που η μέγιστη ταχύτητα θα είναι 120 χλμ.
 • Κρατάμε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα .

Υψηλές ταχύτητες.

Απαγορεύεται η επικίνδυνη οδήγηση ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ( Η διαχείριση θα επιληφθεί του θέματος)

Θέματα περί ιεραρχία.

 1. Υπεύθυνος Διαχείρισης Ομάδας : Δημήτρης Παναγιάρης / Λεωνίδας Χριστοδούλου / Στέλιος Τζουβελέκης / Αλέξανδρος Παρασκευάς.
 2. Υπεύθυνος Seo – Ceo & Sysop : Αλέξανδρος Παπαχρίστου
 3. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων :  Αλέξανδρος Παρασκευάς / Στέλιος Τζουβελέκης / Φώτης Γιαβής.
 4. Υπεύθυνος Υλικού : Δημήτρης Παναγιάρης / Λεωνίδας Χριστοδούλου
 5. Φωτογράφος : Μανώλης Κουμέσος

Κάρτα μέλους .

Μέλη που θα έχουν στην κατοχή τους την κάρτα μέλους θα έχουν επίσης και την έκπτωση στα αντίστοιχα μαγαζιά . Δεν είναι υποχρεωτικό να την αποκτήσετε.

Ενεργά μέλη του κλαμπ .

Μέλη ενεργά θα παραμείνουν τα άτομα που θα παρευρεθούν σε 3 συναντήσεις μας είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη τον χρόνο . *** εξαιρούνται τα μέλη που είναι από μακρινές αποστάσεις.

Μέλη στην διαχείριση – ενεργά μέλη.

Θα παραμείνουν στην διαχείριση τα μέλη τα οποία σε χρονικό διάστημα 2 μηνών κάνουν δημοσίευση η σε διάστημα 4 μηνών δεν κάνουν δημοσίευση. ΠΆΝΤΑ με την προϋπόθεση της κοινής συνεννόησης της διαχείρισης.

Δημοσιεύσεις.

 1. Δεν επιτρέπονται οι δημοσιεύσεις- φωτογραφίες όπου διαφημίζονται άλλες ομάδες.
  Απογοητεύονται οποιαδήποτε ανάρτηση που απεικονίζει πινακίδες κυκλοφορίας καθώς επίσης και οποιαδήποτε αναφορά στην τοποθεσία του αυτοκινήτου.
 2. Όλοι μπορούν να κάνουν δημοσίευσεις όλη μέρα και όσες θέλουν . Αλλά μόνο ότι αφορά FIESTA αποκλειστικά . Υπάρχει μια εξαίρεση μόνο για αστείες εικόνες και βίντεο. Αν δημοσιευθεί κάτι διαφορετικό θα διαγράφετε.
 3. Γράφουμε ελληνικά στην ομάδα και όχι greeklish. Δεν είναι ωραίο να μας βγαίνουν τα μάτια μας για να διαβάσουμε κάτι *

Αγοραπωλησίες νέων μελών.

Τα μέλη με σκοπό την πώληση ανταλλακτικών ή πάσης φύσεως αντικειμένων ως πρώτη ανάρτηση στην ομάδα δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα διαγράφονται αυτόματα.

Είμαστε μια παρέα που έχουμε το ίδιο πάθος, σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε το καλό κλίμα και την άρτια οργάνωση της,βοηθήστε μας να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά διότι «ομάδα» δεν είμαστε μόνο εμείς που δημιουργήσαμε την Παρέα αυτήν, αλλά όλοι εσείς!!!Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, ιδέες διορθώσεις, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Σας ευχαριστούμε θερμά!!
FordFiestaClub.Gr